nufri moller için ürünler (3)

Mantarlar - İstiridye Mantarı

Mantarlar - İstiridye Mantarı

Bu gri veya kahverengi mantarlar, beyaz eti ve hoş tadıyla her türlü yemeğe uygundur. Hazırlama İpuçları Eğer bütünlerse, mantarları pişirmeden önce fırçalayın. İnce doğranmış ve "hazır" olanlar sadece pişirilmelidir. Saklama İpuçları Mantarlarımız, ürünün nefes almasını sağlayan filmli tepsilerde satılmaktadır. Saklama sırasında kuruma ve ağırlık kaybını önlemek için tepsinin etrafındaki filmi korumanızı öneririz. Bunları buzdolabınızın alt kısmında, ideal sıcaklık olan 2 ile 4°C arasında, maksimum 3 gün saklayın. Mevcut Sunumlar Bütün Mantarlar 150 gr'dan 3 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre. İnce Doğranmış Mantarlar 150 gr'dan 2 Kg'a kadar tepsiler veya müşteri talebine göre.
Mantarlar - Moreller

Mantarlar - Moreller

Moreller, açık kahverengi, alveolu bir şapka, beyaz bir sap ve beyazımsı bir et ile bahar mantarlarıdır. Moreller, yeterince pişirildiği takdirde mükemmel yenilebilirler. Hazırlama İpuçları Doğadan gelen orman mantarları, hasat ve paketleme sırasında kontrol edilse de, aşağıdaki ilkelere uygun olarak temizlenmelidir: - Saplardan 2-3 mm kesmek - Mantarları, şapka ve lamelleri küçük bir fırça ile nazikçe fırçalayarak üzerindeki diken veya dal parçalarından arındırmak. - Sadece gerekli ise (toprak varlığı) mantarları suyun altında durulayarak veya nazikçe silerek yıkamak. Pişirme: Her zaman “yüksek ateşte” soteleyerek pişirin ve tercihen çıtır çıtır tüketin. Koruma İpuçları Moreller, hasat dönemi veya kökenine göre farklı özellikler gösterebilir. Bu nedenle her zaman çaba gösteriyoruz...
Enoki Mantarı

Enoki Mantarı

Enoki, minik beyaz veya bej bir şapka ve 10 santimetreye kadar uzayabilen uzun bir sap ile oluşur. Enoki, demetler halinde büyür ve odun artıkları veya talaş bazlı bir ortamda yetiştirilir. Özellikle Japonya'da yetiştirilir. Enoki, hafif tatlı, meyvemsi bir lezzete ve hafif çıtır bir dokuya sahiptir. Enoki mantarları, salatalarda çiğ olarak veya hızlıca pişirilerek mükemmeldir. Kullanıma hazır. Hazırlama İpuçları Asya mantarlarının temizlenmesi çok fazla zaman almaz. Onları nemli bir bezle silmek yeterlidir (bol su ile yıkamak, lezzetlerinin bir kısmını alır). Enoki'de her şey değerlidir. "Kullanıma hazır". Sadece substratla kaplı ucunu kesmenizi öneririz. Enoki çiğ olarak lezzetlidir. Salataları ve sandviçleri süsler ve tatlandırır. Çorbalara (şehriye gibi kullanılır) ve doğu tarzı pişirilmiş yemeklere eklenir, böylece ince lezzetini korumak için pişirme işleminin sonunda eklenir. İpuçları...